Bruiloften

Jarenlang uitgekeken naar deze mooie dag, de prins op het witte paard.Ouders, familie, vrienden, collega's en kennissen delen samen met jullie dit eindeloze geluk waarin twee mensen besluiten hun liefde voor elkaar te laten bezegelen.

Daar hoort een feest bij, een feest zoals jullie als bruidspaar een feest willen geven, in jullie eigen stijl en ideeen. De combinatie van een stralend bruidspaar, geliefde mensen en een zaal met de perfecte ambiance, gezelligheid en talrijke mogelijkheden maken van jullie feest een waar succes waar nog jaren op terug gekeken zal worden. Een huwelijksfeest organiseren is vakwerk en daarom sluiten wij ons bij de huisbrouwer aan: Vakmanschap is meesterschap!!

Voor onze keukenbrigade zijn alleen de beste ingredienten goed genoeg, zij maken geheel naar jullie wensen een voortreffelijke maaltijd klaar. Het is voor ons een ware uitdaging om jullie gasten te verbluffen met al het heerlijke eten.

Uiteraard laten onze gastheren en -vrouwen de drankjes rijkelijk vloeien, zodat jullie gasten het aan niets ontbreekt. Onze traditionele gastvrijheid is een begrip in de regio.

Versteld zullen jullie staan over de mogelijkheden die Veenlust te bieden heeft. Wij hebben een jong en dynamisch team wat beschikt over professionaliteit en ervarenheid. Wij zorgen voor exclusieve, hoogwaardige huwelijksfeesten waarbij verrassingen eerder regel dan uitzondering zijn, laat uw wensen spreken en wij passen onze uitgebreide mogelijkheden hierop aan.


De mooiste dag van uw leven verdient het beste feest. U beslist wat voor feest het gaat worden: Wij zorgen voor een zaal aankleding die naadloos aansluit op jullie wensen.

We verrassen uw gasten met koek en sopie onderweg, champagne op het gemeentehuis, champagnetoren, etc., wij hebben het voor u in huis!

Uw bruiloft  thuis of op lokatie?

Veenlust heeft een ruime ervaring in het verzorgen van bruiloften en partijen op lokatie of bij u thuis.

Vraag naar de mogelijkheden,wij helpen u graag verder.